Kommunalvalet 2021

Klicka här för att se alla Vänsterförbundets kandidater i Åbo


Förhandsröstning utomlands: 2-5.6.2021
Förhandsröstning: 26.5-8.6.2021
Den egentliga valdagen: 13.6.2021

ÅGV:s medlemmar uppställda i valet

Klicka eller rör på bilderna för mera information


Kommunalvalsrelaterade blogginlägg


 • Kommunalvalet 2021: valdag imorgon!
  Ifall du missade vårt tillfälle den 3.6 så kan du klicka på videon här uppe för att se det inspelade distans- evenemanget. I videon får du veta mera om följande av Åbo Vänsterförbunds svenskatalande kandidater i Åbo: Li Andersson, riksdagsledamot (268) Nana Blomqvist, pol.mag & projektledare (271) Anna Funck, studerande i samhällsvetenskaper (276) Joonas Jormalainen, … Mer Kommunalvalet 2021: valdag imorgon!
 • Rösta för ett gott liv för alla!
  Åbovänsterns valvideo med subtext på svenska För alla som ännu inte har röstat och överväger vem dom som skall rösta på så finns det ännu gott om tid att bekanta sig med kandidaterna. Alla val är naturligtvis viktiga men glöm inte att kommunalvalet är särskilt viktigt eftersom det angår sådana frågor som påverkar den vardagliga … Mer Rösta för ett gott liv för alla!
 • Förhandsröstningen börjar idag!
  Den egentliga valdagen för kommunalvalet är först den 13 juni men förhandsröstningen har börjat idag och slutar den 8 juni. Förutom att påminna alla om vikten att rösta vill vi uppmärksamma om att Vänsterförbundet har många bra kandidater här i Åbo. Dessa kandidater hittar ni genom att klicka vidare till denna sida. Bland dessa kandidater … Mer Förhandsröstningen börjar idag!
 • Kommunalvalet 2017 (förhandsröstning)
  Valdagen är först den 9 april men förhandsröstningen har börjat idag. Förutom att påminna alla om vikten att rösta så vill vi uppmärksamma att Vänsterförbundet har många bra kandidater här i Åbo. Dessa kandidater hittar ni på följande länk: http://www.turunvasemmisto.fi/ehdokkaat Bland dessa kandidater finns det flera som är svenskspråkiga och eftersom Åbo Gröna Vänster är … Mer Kommunalvalet 2017 (förhandsröstning)
 • Kommunalvalet 2017 (Ännu går det att ställa upp!)
  Ännu är det möjligt att ställa upp inför kommunvalet 2017 och Vänsterförbundet behöver ifortsättningsvis flera svenskspråkiga kandidater. Så ifall någon vänsterinriktad person är intresserad är det bara att ställa upp! Eller om inte annat, ta kontakt och fråga om något är oklart. För att ställa upp i kommunalvalet eller om ni har eventuella frågor angående … Mer Kommunalvalet 2017 (Ännu går det att ställa upp!)

Åbovänsterns kommunalvalsprogram