Bidrag till Motborgarbladet 2022

Det här blogginlägget kommer lite sent med tanke på att deadline för att anmäla sitt intresse är idag. Webbplatsen och bloggen håller dock på att förnyas vilket är en process som har tagit mycket längre än väntat. Innehållet är förstås ändå läsbart även om inget är färdigt i det här skedet.

Naturligtvis går det att ta kontakt efter deadline idag så kan vi se hur vi gör ifall det finns utrymme för flera bidrag eller inte.

Ta kontakt med vår chefredaktör via e-post (annina.forsblom[at]abo.fi) ifall du kan tänka dig att göra ett bidrag som reflekterar temat makt på ett eller annat sätt.

Texten nedan är kopierad från vårt evenemang på Facebook som berör årets nummer.


Motborgarbladet är Åbo Gröna Vänsters årliga tidskrift som utkommer i samband med Valborg. Årets nummer har temat ”Makt”. Vi söker nu skribenter och illustratörer som vill bidra till Motborgarbladet. Vi tar emot texter av olika slag – essäer, kåserier, dikter, et cetera – och visuellt material som illustrationer och serier med koppling till temat.

Deadline att meddela sitt intresse är 23.3. genom att vänligen kontakta chefredaktören på (annina.forsblom@abo.fi).


Motborgarbladet is the Turku Green Left alliance´s journal that´s released yearly at Walpurgis. This year the theme is “Power”. We´re looking for writers and illustrators who want to participate. We accept all kinds of texts e.g. essays, poems etc. and visual material such as illustrations, comics…

Please notify your interest by the 23rd of March by getting in touch with the Chief Editor (annina.forsblom@abo.fi)


Motborgarbladet är en politisk tidskrift som årligen ges ut av Åbo Gröna Vänster. ÅGV är Vänsterförbundets svenskspråkiga lokalavdelning i Åbo. Föreningen tror på ideal som solidaritet, hållbar utveckling och feminism och vill skapa ett samhälle som genomsyras av kollektivt ansvar och respekt för alla individer. ÅGV är en förening för alla gröna vänstersinnade oavsett ålder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s