Många nya medlemmar!

Det är värt att notera att inte heller Åbo Gröna Vänster har blivit utelämnad störtvågen nya medlemmar som anslöt sig till Vänsterförbundet denna vår. Vi har hela tolv nya medlemmar sedan Riksdagsvalet, vilket är en stor höjning på så kort tid för en förening av vår storlek. Det bådar gott! Välkommen alla nya medlemmar, hör gärna av er om ni har några frågor om t.ex. hur Vänsterförbundet egentligen är strukturerat, eller förslag till evenemang och aktiviter som ni skulle se fram emot, eller om ansvarsuppdrag ni skulle önska er eller kunde tänka er – eller vad som helst. Tack för att ni valde oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s