Valdag imorgon, riksdagsvalet 2023

Imorgon är det valdag så glöm inte att rösta ifall du inte har gjort det ännu. Vänsterförbundet i Egentliga Finland har två uppställda svenskspråkiga kandidater som vi i ÅGV varmt kan rekommendera ifall du fortfarande är osäker på vem som skall få din röst.

Dessa kandidater är Emma Andersson (65) och Li Andersson (66) som bägge två är medlemmar i vår förening. Mera information om Emma och Li samt alla de övriga kandidaterna uppställda för Egentliga Finlands Vänsterförbund finns att hitta här på VF:s kandidatgalleri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s