ÅGV möte imorgon/ÅGV meeting tomorrow

Samtidigt som vi vill påminna om mötet imorgon kl.16 på Bristol (Tavastgatan 16) vill vi också konstatera att föredragningslistan är tillgänglig. Alla intresserade är välkommna att delta på våra möten!

 

In English

We want to remind everyone about our meeting tomorrow 4pm at Bristol (Hämeenkatu 16). At the same time we want to make a notice that the agenda is available. The agenda is however, only available in Swedish at the moment. A rough translation can be provided if there is a demand for it. In such case contact the chairman at blampi(at)abo.fi

Everybody that is interested is welcome to join our meetings!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s