Pysselresultat/Crafting results

In English bellow

Förra veckan på lördag hade vi som sagt ett pysseltillfälle för att bland annat skapa en flagga/banner för föreningens bruk. Här är några bilder från händelsen:

IMG_20171014_194949
En skiss på ÅGV logon
IMG_20171014_195003
Styrelsemedlem Michaela och föreningsmedlem Rosanna arbetar på Bannern
IMG_20171014_203735.jpg
Färgen torkar
IMG_20171014_195146
Bakgrunden för kårvalsplanschen pysslas ihop. Kakor konsumeras

Bannern (som ännu inte är helt färdig men användbar) kan ni se om ni kommer förbi kl.11-13 imorgon till Asahuset (Fänkriksgatan 3). Det är valtorg inför kårvalet och våra kandidater kommer att ha den i bruk vid detta tillfälle.

För övrigt är förstås tanken med bannern att vi kan använda den på alla typer av händelser och evenemang som vi ordnar eller tar del av. Men om inte annat kan ni komma och säga hej till våra kandidater imorgon och samtidigt titta på vår nya fina banner 🙂

 

In English

Last week on Saturday, as we said earlier we had a crafting occasion to amongst other things create a banner/flag for the use of the union. The pictures above are from that event.

You can see the banner (that is yet to be finished, but is usable) if you come by at 11am-1pm tomorrow at Asahuset (Fänriksgatan 3). It is ”Electionmarket” (i am unsure about the correct translation) in-before the student-union elections and our candidates will have the flag in their use for this occasion.

Of course the idea with the banner is that we can use it for all types of events and happenings that we arrange or partake in. But if nothing else you can come by and say hi to our candidates, and in the same time you can take a look at our shiny new banner 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s