Lilla jul imorgon! (Viva & Ågv & Tuleva)

In English below

Imorgon firar Åbo gröna vänster lillajul tillsammans med ViVa (Turun yliopiston vihreä vasemmisto) och TuleVa (Tulevaisuuden vasemmisto). På samma gång tackar vi de som har kandiderat för oss i studentkårens kårval. Våra föreningar önskar annars alla nya och gamla aktiva samt de som är intresserade av verksamheten varmt välkomna!

Ta med festligt humör till kvällen, som belyser de dystraste av hjärtan under mörkare höstkvällar. Ifall dina bakfickor är tomma av glädje är du fortfarande hjärtligt välkommen som du är. Här stänger vi inga gränser, utan dörrarna är öppna för människohjärtan.

Kom alltså till Studentbyns klubbrum Kerhis (bakom huset med Three Beers) imorgon kl.18 framåt. Det erbjuds salt, sött, bål och gott sällskap!

Evenemanget på Facebook

 

In English

Tomorrow Åbo gröna vänster celebrates lilla jul (little christmas) together with ViVa and TuleVa. In the same time we thank those who have run for us in the student union elections. Otherwise our unions wishes everyone active, both new and old, as well as those who are interested of our activities warmly welcome!

Take a party mood with you to the evening, that lights the dreariest of hearts under darker autumn evenings. In the case that your pockets are empty of happiness you are still welcome the way you are. Here we don’t close any borders, rather our doors are open to all human hearts .

So come to the Student villages clubroom Kerhis (behind the house with Three Beers) tomorrow at 6pm forward. There will be something salty, sweets, punch and good company to offer!

The event on Facebook

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s