Motborgarbladet nr.9 är här!

Idag är det första maj vilket innebär en ny utgåva av Motborgarbladet. Du kan läsa nr.9: Staden direkt på vår hemsida och/eller köpa en fysisk kopia av oss vilket vi säljer på releasefesten. För att läsa: Klicka på Motborgarbladet i menyn ovan eller klicka här.

Obs, att releasefesten har blivit flyttad till fredag istället för lördag. Som sagt så har vi årets releasefest i form av en Motbergerlig rundvandring i Åbo. Vi samlas kl.17 på universitetsbacken och vi kommer att göra regelbundna pubpauser längs vägen. Första hållplatsen är Tomasbron där vi blickar ut över platsen för Åbos längsta husockupation.

Motborgarbladet kan du köpa för 2€ styck under rundvandringen. Ifall du vill köpa en fysisk kopia av Motborgarbladet men inte kan delta på rundvandringen, kontakta oss så ser vi hur vi gör.

Här är annars evenemanget på Facebook

Kom med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s