Förlängd DL för bidrag till Motborgarbladet!

In English below!

Ännu hinner du bidra till årets främsta tidskrift! Deadline för Motborgarbladet har förlängts till söndagen den 14.4. Bidraget kan bestå av en text, illustration eller poesi. Texten kan vara allt från några meningar till 5 st A4 (fontstorlek 12, radavstånd 1,5). Texten kan vara skönlitterär, fakta, komik, filosofisk… Vad som helst som på något sätt tangerar temat GENERATION. Skicka bidragen till abogronavanster(at)gmail.com.

Om du vill ha inspiration från äldre nummer, så kan du klicka här.

Vi ser fram emot era bidrag!

There is still time to make a contribution to the periodical of the year! The deadline for Motborgarbladet has been prolonged to 14.4. The contribution can consist of a text, illustration or poetry. The length of the text can vary from a few sentences to 5 A4 pages (fontsize 12, linespacing 1,5). The text can be fictive, fact based, comical, philosophical… Anything that somehow relates to the theme GENERATION. The contribution can be in Swedish, Finnish or English. Send your contributions to abogronavanster(at)gmail.com.

If you want some inspiration from older publications, have a look here.

We look forward to receive your contributions!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s