Julfest tillsammans med ViVa 9.12

VIVA:S OCH ÅGV:S JULFEST ÄR ÄNTLIGEN HÄR!

Viva och Åbo Gröna Vänster arrangerar igen en julfest som redan blivit till en tradition! ViVa är Åbo Universitets Vihreä Vasemmisto (Gröna Vänster vid uni på finska). Evenemanget riktar sig främst åt studeranden.

Den här gången ordnas julfesten vid Vähä-Heikkilä (Nummisparkgatan 2) kl.18 framåt torsdagen 9.12. Vähä-Heikkilä ligger vid Q-talo (Q-husets) nedervåning.

Avslappnat umgänge utlovas i likasinnades gäng! Kom alltså och bekanta dig med andra rödgröna studerande, önska en god semester till redan befintliga vänner eller så bara för att spendera en trevlig kväll med likasinnat sällskap! Julfesten är en avtackande händelse för alla som på ett eller annat sätt har deltagit i studentpolitiken, liksom i överlag alla personer som varit aktiva med i föreningarna. Vi önskar såväl nya, och de som är intresserade av vår verksamhet samt deras vänner med till festen!

Vi bjuder på såväl mat liksom alkoholfria och alkodrycker, allting veganskt. Du kan också ta med egen matsäck till dig själv eller för att dela med dig av till andra. I evenemanget får alkohol avnjutas. Evenemanget är gratis.

Tillgänglighet: Ingången till utrymmet är nedför en brant trappa och tyvärr finns det ingen ramp, tyvärr finns det inte heller någon större toalett. I det här evenemanget följer vi principerna för ett tryggare utrymme, och där accepteras ingen rasism, sexism, homo- eller transfobi, och inte heller någon annan form av diskriminering eller hat.

Välkommen! 

Facebook event: https://fb.me/e/WoFXPmfH

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s