Det första veckoinlägget!

Från och med nu kommer det varje vecka att finnas åtminstone ett nytt inlägg här på bloggen. Denna tid, dvs söndagkväll eller senast måndag kommer du att kunna läsa en betraktelse av någon i Åbo Gröna Vänster. Och vem vet, kanske det dyker upp en eller annan gästbloggare.

När det här inlägget skrivs, söndagen den 17.1.2009 är det vapenvila i Gaza, hoppas att den varar längre än den ena veckan som åtminstone är utlovad. Om några dagar svär Barack Obama presidenteden och blir ny president i USA. På kulturfronten har Venlapris delats ut. I Sverige viner det kring Liza Marklund efter att hennes ”sanna” bok Gömda kanske inte alls är sann. Vad är sanning och var är inte sanning? Och på dagens Hufvudstadsbladet kan man läsa en intressant artikel om Freud, skriven av Joel Backström.

Ja, här var en liten slags update. Mera kommer senare.

Må väl!

/Heidi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s