Kommunalval

Hej Åbobor!

Ifall någon eller flera av er är intresserade av kommunalpolitik, och/eller om ni vill vara med och påverka aktuella ärenden gällande kommunen så finns det ännu möjlighet att ställa upp för kommunalvalet nästa år.

Vänsterförbundet behöver nämligen bra svenskspråkiga kandidater så ifall någon av er är intresserad så finns det ännu möjlighet att anmäla sig som kandidat för VF inför nästa val.

Kommunalvalet sker alltså först i april 2017 men de som är intresserade borde anmäla sig redan före slutet av denna månad. Dock går det också att anmäla sig vid ett senare skede, men helst borde det göras nu, före slutet av september eller alternativt så snart som möjligt.

Anmälningsblankett hittar ni nedan som ni kan printa/fylla i och skicka per e-post till turunvasemmistoliitto@outlook.com eller så också fysiskt till adressen Hakakatu 12, 20540 Turku. Samma kontaktuppgifter, samt vem som man kan ringa för eventuella frågor hittar ni också här:
http://www.turunvasemmisto.fi/kuntavaalit-2017

Länk till anmälningsblanketten:
https://www.dropbox.com/…/Vasemmistoliitto_kuntavaaliehdoka…

Meddela gärna Branko Lampi (ordförande för Ågv) också så att han vet om någon från Ågv ställer upp. Det är inget krav men det är bara bra att veta. Annars så är det bara att skicka iväg blanketten ifall det låter som något ni kunde tänka er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s