Bokdiskussion 27.9.16

Tisdagen den 27.9 så håller vi i Ågv en bokdiskussion kl 18 på Panimoravintola Koulu (Eriksgatan 18). Ifall böcker, diskussion och politisk teori låter intressant så kanske ni skulle vara intresserade av att delta. I sådant fall så kommer vi i styrelsen att befinna oss något synliga vid ett bord, från och med kl 18 till en obestämd tid.

Boken som vi skall diskutera heter Samtida politisk teori, och tanken är alltså att vi skall läsa s. 8-37 från den boken. Texten hittar ni också om ni följer länken nedan, ifall ni inte kan få tag på litteraturen på annat sätt.

https://www.dropbox.com/s/po0gksqvvvyrk7o/Samtida%20politisk%20teori%20S.8-37.pdf?dl=0

Tanken med bokdiskussioner är annars att det är något som vi kan göra mer ofta, så ifall ni inte kan delta denna gång är det ingen panik. Men jag hoppas förstås att så många som möjligt kan delta, och det är förstås fritt fram att komma med på diskussionen även om ni inte hinner läsa texten.

Med vänliga hälsningar: Branko Lampi, ordförande ÅGV

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s