Pikkujoulut/lillajulsfest à la Viva & ÅGV

julfest-6Välkommna att fira lillajul tillsammans med ViVa (Turun yliopiston vihreä vasemmisto) och ÅGV! Festen sker imorgon kl. 18-02 och adressen är Trädgårdsgatan 46. Inbjudningen som är skriven av Joonas följer nedan:

”2016 har på många vis varit ett bedrövligt år; Brexit, Trump, döda artister på löpande band… Men en stor ljusprick har varit det smidiga samarbetet mellan ÅGV och Viva. Därför är ni hjärtligt välkomna att fira lillajul hos mig i hipsterparadiset Port Arthur. Det är alltså hemmafest med låg tröskel! Föreningarna bjuder på bål och småsaltigt, annars kör vi med knytkalas och egna drickor. Mitt hem är ert hem!

Kom och slappna av och pigga opp er före semestern och alla nya hyss det nya året för med sig!

Adressen är Trädgårdsgatan 46, F-trappan (på innergården), tredje våningen, lägenhet nr 59. Ytterdörren går i lås kl. 19 vill jag minnas, efter det kan man ringa mig på 0405665439, så slänger jag nycklarna från balkongen.

med glada hälsningar,
Joonas Jormalainen
ordförande för Viva”

 

—Eng—

Welcome to celebrate Christhmas with ViVa (Turun yliopiston vihreä vasemmisto) and ÅGV! The Party is tommorrow at 6pm-2am and the adress is Trädgårdsgatan 46. The invitation that is written by Joonas and translated by Branko follows bellow:

”2016 has in many ways been a horrible year; Brexit, Trump, dead artists on a continuous basis… But a shining light in this darkness has been the smooth collaboration with ViVa and ÅGV. As such you are warmly welcome to celebrate Christmas at my place in the hipsters-paradise. It is basically a home-party with a low threshold! The unions will have some punch and something small and salty to treat, otherwise it’s a bring your own food and drinks kind of party. My home is your home!

Come over and relax, and brighten up before the semester and all the new mischief that the new year brings with it!

The address is Trädgårdsgatan 46, door-F (on the inner courtyard), third floor, apartment 59. I recall that the door outside closes at 7pm, after which i can be reached by phone at 0405665439, so that i can throw the keys from the balcony.

with happy regards,
Joonas Jormalainen
Chairman for Viva”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s