Årets sista bokdiskussion!/The last bookdiscussion for the year! (19.12)

(In English bellow)

Hej, årets sista diskussionstillfälle med ÅGV är nästa vecka på måndag kl.16 på Koulu. Vi kommer att diskutera dom sista 2 kapitlen från boken ”Demokrati eller kapitalism? Europa i kris” varefter vi har läst och diskuterat hela boken. Liksom alltid är alla hjärtligt välkomna att delta.

Texterna kan läsas om ni följer dessa länkar:

Kapitell 8 och Kapitell 9

 

—Eng—

Hey, the last bookdiscussion for the year with ÅGV is next week on Monday 4pm at Koulu. We will discuss the last 2 chapters from the book ”Democracy or capitalism? Europe in crisis” after which we have read and discussed the whole book. As always everyone are warmly welcome to participate.

(Bilder från tidigare diskussioner på Koulu/Pictures from  earlier discussions in Koulu)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s