Årsmöte 28.2 kl.18

Välkommna till ÅGV:s årsmöte tisdagen den 28.2 kl.18 på Panimoravintola Koulu (Eriksgatan 18). En ny styrelse för 2017 kommer att väljas så ifall det finns intresse att vara med, påverka och planera föreningens verksamhet och mål för 2017 är det viktigt att delta på mötet för att göra sin röst hörd.

Ifall någon är intresserad men inte har möjlighet att delta på mötet så är det förstås möjligt att kontakta ordförande Branko Lampi via epost: blampi(at)abo.fi

I så fall är det bara att skriva ifall man vill komma med i styrelsen eller om det finns eventuella frågor och funderingar. Förutom ordförande, vice ordförande, kassör och sekreterare så behöver vi också övriga medlemmar och suppleanter i styrelsen. Annars är det bara bra att delta på mötet även om man inte vill vara med i styrelsen.

Verksamhetsberättelsen för 2016, verksamhetsplanen för 2017, bokslut för 2016 och budget för 2017 samt föredragningslistan för årsmötet hittar ni genom att följa länken nedan. Dokumenten finns i olika format för att försäkra att alla har tillgång och möjlighet att öppna och läsa dem.

https://www.dropbox.com/sh/h5ibb44051bjyb6/AAAsqcCiNTz3G3P74-m8kBkRa?dl=0

Alla är som vanligt välkommna!

Med vänliga hälsningar
ÅGVs styrelse 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s