Läscirkel 23.2 kl.20

Vår nästa läscirkel blir nästa vecka på torsdag, alltså den 23.2 kl.20 på Panimoravintola Koulu (Eriksgatan 18). Vi kommer att läsa och diskutera kapitell 3 ur ”Economics The User’s Guide”, och Kapitlet heter ”How Have We Got Here? A Brief History of Capitalism”.

Kapitlet går även att läsa genom följande länk:

https://www.dropbox.com/s/has8qe3mv31u6t7/Chapter%203%20Economics%20The%20User%27s%20Guide.pdf?dl=0

Något som är värt att påpeka är att dessa diskussioner inte på något sätt kräver expertis eller en högre grads kunskap för att delta i. Framförallt så har vi läscirklar för att lära oss att bättre förstå ämnen som vi själva känner att vi vi vet lite om.

Alla är som vanligt välkommna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s