Motborgarbladet nr.8 Alla med!

Vi i Åbo gröna vänster har workshop imorgon kl.13 hemma hos ordförande. Adressen är Airikinkatu 10 as.4 Ring 04573425413 om ni inte hittar eller behöver slippa in. Då går vi igenom de texter som vi har, redigerar möjliga språkfel och planerar utseendet av fanzinet. Dock finns det ännu möjlighet att skicka in bidrag eftersom vi printar ut bladet först nästa vecka.

Ifall du har en text på lager som relaterar till skam eller om du vill skriva en ny text så tveka inte. Texten, illustrationen eller bidraget måste inte vara omfattande utan det kan vara något på 1 till 2 sidor. Det kan vara 1 kort dikt eller några ord till exempel.

Motborgarbladet printas ut på torsdag eller fredag nästa vecka så skicka in allra senast på torsdag. Då måste vi ha in texterna för att få Motborgarbladet utprintat inför releasefesten som är på lördag.

Mera info om releasefesten kommer så snart som möjligt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s