Höstens första ÅGV möte imorgon!

Hoppas alla har haft en glad och skön sommar! Imorgon har ÅGV sitt första möte för hösten. Alla är som vanligt varmt välkommna även om man inte är med i styrelsen.  Mötet är kl.16 på Bristol (Tavastgatan 16).

Mycket har hänt sedan vårt senaste möte i våras. Bland annat hade Vänsterförbundet i Åbo ett extra möte den 1.6 för att välja ny ordförande på grund av att den dåvarande ordförande avgick. ÅGV var representerade på mötet.

Jaakko Lindfors valdes på mötet till den nya ordföranden för VF i Åbo, och på grund av att han tidigare fungerade som viceordförande för föreningen så röstades det också om viceordförande posten. Elina Sandelin valdes således till viceordförande för VF i Åbo.

Även om det är ett bra tag sedan de steg in i deras nya poster hoppas vi att allt har gått bra hittils och vi önskar också lycka till i fortsättnignen.

Vår egen förening har inte heller varigt inaktiv de närmaste veckorna efter sommarpausen. Se föredragningslistan för mera detaljer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s