Gulnäbbsakademi idag!

De av er som studerar vid Åbo Akademi är möjligtvis på väg till Studentkårens årliga Gulnäbbsakademi idag kl. 17-19 på Kåren (Tavastgatan 22). Som vanligt har Åbo gröna vänster ett bord vid evenemanget för att säga hej till både nya och äldre studeranden.

ÅGV har som många säkert redan vet länge haft en egen gruppering i ÅAS (Åbo Akademis Studentkår) fullmäktige. I november har Studentkåren Kårval vilket betyder att det är möjligt för alla medlemmar av Studentkåren att ställa upp i valet via en av de många grupperingar som uppgör ÅAS fullmäktige.

För mera information se denna sida om Kårvalet.

Kom gärna och prata med oss idag ifall du som vänstersinnad Kårenit är intresserad av att ställa upp i valet via vår gruppering. Även om du inte är intresserad av valet så kom gärna och prata med oss i alla fall.

Vi har knappnålar och annat smått och gott att bjuda på. Vi säljer även gamla och nya upplagor av Motborgarbladet, som är vårt egna fanzine som vi släpper ut varje vår. Så om inte annat kom och skaffa dig ett nytt eller gammalt exemplar av Motborgarbladet.

Eller en knappnål.

Pins! We have all the pins!

IMG_20170913_171808

En reaktion till “Gulnäbbsakademi idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s