Motborgarbladet #9: STADEN

Åbo gröna vänster har sedan 2010 gett ut det politiska fanzinet Motborgarbladet. Vi tror på informationsspridning som ett av de effektivaste sätten att förbättra världen. Kom med och skapa nästa nummer av Motborgarbladet!

Vi inbjuder er att genom text och bild uttrycka er kring temat STADEN. Vi välkomnar olika typer av skrivna och illustrerade bidrag: kolumner, essäer, poesi, manifest, dagboksinlägg, textkollage, bildkollage, tecknade serier etc. Texter får gärna vara korta (500-1000 ord) och kan vara skrivna på svenska, finska eller engelska.

Intresseanmälningar med en kort beskrivning av det tänkta bidraget (arbetsrubrik och/eller typ av bidrag) mejlas till abogronavanster@gmail.com senast 21.2.2018. Skriv ”motborgarbladet 2018” i meddelandefältet.

Deadline för färdiga bidrag är 16.4.2018 16:00. 

Intresseanmälan är inte bindande. Att bidra till Motborgarbladet ska inte vara ett måste! Om du skickar in ditt (halv)färdiga bidrag till deadline så  kan vi tillsammans göra korrekturläsning och eventuella ändringar eller hjälpas åt med rubriksätting på vår redigeringsworkshop 16.4. 17:00 i Arkens D-aula.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s