Åbo Pride 2018!

Prideveckan i Åbo är som bäst på gång och som vanligt vill vi uppmana alla som har möjlighet att delta att göra så. Det årliga demonstrationståget går av stapeln nu på lördag och marscherar från Lilltorget till Puolalaparken. Tåget samlas kl.12 och startar kl.13.

Vänsterförbundet i Åbo deltar som vanligt och har sitt eget block i tåget (fb evenemang). Men naturligtvis finns det också många andra block att välja mellan. Det viktiga är hur som helst att delta i mån av möjlighet och marschera för mänskliga rättigheter.

Klicka här för Facebook evenemanget!

Klicka här för mera information angående programmet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s