Motborgerlig barkväll imorgon!

Tanken från början var att ordna en Motborgerlig rundvandring. Men på grund av att vi varit tvungna att skjuta upp rundvandringen flera gånger nu så har vi istället en avslappnad diskussionskväll imorgon kl.20 i Portti (adr. Tavastgatan 7) för att diskutera det senaste numret, och även nästa nummer av Motborgarbladet bland annat.

Nästa nummer av Motborgarbladet är speciellt i och med att det kommer att bli vårt tionde nummer. Vi ämnar således att göra ett större fanzine än vanligt och vi har redan börjat att fundera på tema. Ifall du har tankar och idéer angående tema så delta gärna på barkvällen imorgon eller så kan du också skicka ditt förslag per mejl till oss.

Naturligtvis är du välkommen att delta oavsett om du har en idé eller inte. För övrigt kommer vi att sälja det senaste numret för ett par euro styck ifall du är intresserad av en fysisk kopia. Samma nummer går även att läsa här på vår hemsida.

Obs, vi kommer att ha vår gröna flagga på bordet för att göra oss lätta att känna igen. Evenemanget hittar du också på Facebook.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s