ÅGV:s höststart/autumn-start 18.9

– In English bellow –

Den 18.9 har vi en höststart vid bar Portti (adr. Tavastgatan 7) kl.19 framåt . Det betyder att vi är där och vi gör… ingenting… förutom att vara allmänt fantastiska. Seriöst dock, är det en kväll för nya och gamla medlemmar att umgås. Naturligtvis är alla intresserade välkomna att delta oavsett medlemskap.

Ifall du har frågor eller funderingar angående ÅGV:s verksamhet är det alltså ett perfekt tillfälle att delta. Samtidigt är det ett ypperligt tillfälle att umgås med andra likasinnade människor som är lika allmänt fantastiska som du är. Du hittar oss med hjälp av vår gröna flagga som vi kommer att ha framme på bordet.

Klicka här för evenemanget på Facebook

– In English –

The 18.9 we will have a autumn-start event in bar Portti ( addr. Hämeenkatu 7) at 7pm forward. This means that we are there doing… nothing… except being widely wonderful. Seriously though, it is a evening for new and old members to mingle. Of course, everybody interested are welcome to participate regardless of membership.

In case you have questions or ponderings about ÅGV activities, this is a perfect opportunity to participate. In the same time it is a excellent opportunity to mingle with other like-minded people who are as widely wonderful as you are. You can find us by means of our green flag which will be visible on the table.

Click here for the event on Facebook

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s