Gulnäbbsakademin 2018

Ifall du studerar vid Åbo Akademi så kom förbi Kåren (adr. Tavastgatan 22) imorgon och säg hej till oss. Vi har som vanligt ett bord i Gulnäbbsakademin och du hittar oss där genom att söka efter vår flagga (annars finns det också karta på plats).

För ett par euro kan du köpa det senaste numret av Motborgarbladet men naturligtvis är vi där också för att prata och svara på eventuella frågor. Men bäst av allt har vi kex. Mycket kex! Kom och ät kex (om vi inte har kex så ber ordförande ursäkt för falsk marknadsföring)…

Gulnäbbsakademin är från kl.17-19

Klicka här för evenemanget på Facebook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s