Förhandsröstningen i EU-valet har påbörjats!

Från och med idag är det möjligt att förhandsrösta i europaparlamentsvalet. Det går att göra ända fram till och med nästa veckas tisdag (21.5). Själva valdagen är söndagen den 26.5. Kom ihåg att använda din möjlighet att påverka!

Är du osäker på vem du ska rösta på? I sådant fall ska du kolla in Vänsterförbundets hemsida där kandidaterna och de viktigaste valfrågorna presenteras. Kandidaterna från Vänsterförbundet i Åbo är Jaakko Lindfors (nr. 171) och Anna Mäkipää (nr. 177).

EU är en enorm union som inte är helt enkel att begripa sig på. Missa inte vår film- och diskussionskväll på Kasviskeidas nästa onsdag (22.5) kl. 19. Då skrapar vi lite på ytan av vad EU riktigt sysslar med, samt de problem som finns inom unionen. Vi ses där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s