ViVa:s & ÅGV:s julfest imorgon!

Imorgon kl.18 framåt firar vi jul tillsammans med ViVa (Turun Yliopiston Vihreä Vasemmisto) i TYY:s bastu (Rektorsåkersgatan 4, gatunivå). I och med att vi, via ÅGV -grupperingen i ÅAS fullmäktige, har en lång bakgrund i kårpolitik så har vi ofta samarbetat med ViVa som är aktiva vid Åbo Universitet, och på så vis har det blivit till något av en tradition att vi firar jul tillsammans.

En närmare beskrivning av händelsen följer nedan. Klicka här för evenemanget på Facebook.


Viva och Åbo Gröna Vänster arrangerar igen en julfest, som redan blivit till en tradition, 17.12! Den här gången ordnas denna informella fest vid TYY:s bastu (Rektorsåkersgatan 4, gatunivå) kl.18 framåt. Avslappnat umgänge utlovas, såväl firandet av Vivas som ÅGV:s valvinster, och bastande för alla som så önskar! Kom alltså och bekanta dig med andra rödgröna studerande, önska en god semester till redan befintliga vänner eller så bara för att spendera en trevlig kväll med avslappnat sällskap!

Julfesten är en avtackande händelse för alla som på ett eller annat sätt har deltagit i valet, liksom i överlag alla personer som varit aktiva med i föreningarna. Vi önskar såväl nya, och de som är intresserade av vår verksamhet samt deras vänner med till festen!

Vi bjuder på såväl mat liksom drycker, allting veganskt. Ifall du har någon allergi eller annan diet, berätta det för oss så tar vi det i beaktande! Du kan också ta med egen matsäck till dig själv eller för att dela med dig av till andra. I evenemanget får alkohol avnjutas. Ifall du vill basta, ta med dig en handduk och övriga duschtillbehör du behöver!

Tillgänglighet: Ingången till utrymmet är relativt brant, och det finns ingen tillgänglig toalett. Bastun är även otillgänglig. I det här evenemanget följer vi principerna för ett tryggare utrymme, och där accepteras ingen rasism, sexism, homo- eller transfobi, och inte heller någon annan form av diskriminering eller hat.

Klädkod: vad som helst!
Inträde och allting annat: 0€!

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s