Årsmöte 31.1, bekanta dig med ÅGV- imorgon & ÅGV fyller 28 år!

Är rubriken lite väl lång? Jo, det är den nog men ordförande har varit i någorlunda koma efter julsemestern och har inte varit i sitt vanliga ”bloggmode” (inte för att ordförande är en super aktiv bloggare i vanliga fall men nåja). Hur som helst är det ett nytt år och ett nytt decennium, vilket naturligtvis också innebär ett nytt decennium av verksamhet för ÅGV (vi tar naturligtvis ett år i taget)!

Styrelsen för 2019 är inte helt och hållet färdiga ännu men årsmötet närmar sig med stormsteg, och det är alltså den 31.1 kl.18 framåt i Proffan Kellari (adr. Rektorsåkersgatan 6). Den stora kabinetten i ovanvåningen är bokad för ÅGV. Alla intresserade är varmt välkomna att delta på årsmötet oavsett om de vill komma med i styrelsen eller inte. Ifall du vill komma med i styrelsen men inte har möjlighet att delta på årsmötet så är det naturligtvis möjligt. Vi uppmanar för övrigt alla intresserade att anmäla sig i förväg men det är inget krav för att komma med i styrelsen.

Du hittar en blankett längst ner i det här inlägget som du kan använda för att anmäla ditt intresse. Alternativt kan du helt enkelt kontakta styrelsen per e-post eller ordförande direkt. Ifall du har frågor om vad som helst som angår årsmötet eller föreningen är det i överlag alltid bara att ta kontakt. Klicka här för föreningens kontaktuppgifter.

Klicka här för information angående verksamheten
Klicka här för information angående styrelsens upplägg
Klicka här för evenemanget på Facebook

Bekanta dig med ÅGV


Imorgon kl.18 framåt i Portti (adr. Tavastgatan 7) har du möjlighet att träffa oss i styrelsen ifall du vill ställa oss frågor angående ÅGV eller Vänsterförbundet i allmänhet. Om inte annat så är det ett bra tillfälle att träffas och diskutera med likasinnade människor.

Ifall du inte har möjlighet att delta imorgon så är det naturligtvis fritt fram att kontakta oss per e-post.

Klicka här för evenemanget på Facebook

ÅGV fyller 28!


ÅGV:s stadga registrerades den 8.1 1992 vilket betyder att föreningen redan har fyllt 28 så rubriken är lite missvisande. Vi gjorde inte en stor sak av föreningens födelsedag utan vi bjöd helt enkelt in våra medlemmar på lunch till Kasvisravintola keidas. Sen när föreningen fyller 30 om ett par år så kunde det dock vara tillfälle att arrangera en större fest!

Intresseanmälan för styrelsepost


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s