Kom med i ÅGV:s arbetsgrupper!

Under förra styrelsemötet bestämdes det att arbetsgrupperna som styrelsen pratat om sedan i höstas äntligen ska sätta igång med sitt arbete. Arbetsgrupperna är ett ypperligt tillfälle att vara aktiv i ÅGV:s verksamhet utan att behöva vara styrelsemedlem. Här är de arbetsgrupper som man kan vara med i under våren:

Arbetsgrupp för att skriva insändare om arbetsmarknaden. Insändaren skulle fokusera på hur minska arbetslösheten och varifrån dessa arbeten skulle komma ifrån. Arbetet skulle innebära en fysisk träff och sker under våren. Skicka mejl till Branko om du är intresserad av att vara med: branko.sakari@gmail.com

Arbetsgrupp för att skriva insändare om fattigdomen bland studeranden. Majoriteten av alla studerande lever under fattigdomsgränsen och ÅGV vill ta ställning för studerandenas situation. Arbetet skulle innebära en fysisk träff och arbetet sker under våren. Skicka mejl till Rosanna om du är intresserad av att vara med: rosanna_fellman@outlook.com

Arbetsgrupp för Alternativa Årsfesten (AÅ). Förra året tog ÅGV över att arrangera AÅ och i år äger festen rum den 8.5. Arbetet skulle påbörjas två månader före eventet och består av att både boka band till att ställa festutrymmet i ordning. Vill du komma med och ordna ett öppet och kostnadsfritt alternativ till de elitistiska årsfesterna? Skicka då mejl till: rosanna_fellman@outlook.com

Välkommen med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s