Mijöekonomisk diskussionskväll imorgon kl.17!

Kommunalvalet närmar sig och många av de aktuella frågorna som kan tänkas intressera väljare berör miljön och ekonomin. Världen står inför en miljökris, och på samma gång finns det många ekonomiska utmaningar i den lokala politiken som ett resultat av Coronapandemin.

Alla intresserade är således välkomna att delta i vår miljöekonomiska diskussionskväll imorgon den 4.12 kl.17 framåt på distans för att diskutera och lära sig mera om ekologiska samt ekonomiska frågor inom politiken. Vi har bjudit in Nina Söderlund som håller anförande kl.17 med temat miljö, och Jan Otto Andersson som håller anförande kl.18 om ekonomi. Efter bägge anföranden finns det utrymme för frågor och diskussion.

Diskussionen sker via denna länk: https://meet.jit.si/miljoekonomiskdisussion41220

Klicka här för evenemanget på Facebook

Allt som behövs för att delta i diskussionen är en webbläsare liksom Chrome eller Firefox ifall du använder dig av en dator. Obs, att Jitsi inte nödvändigtvis funkar lika bra på alla webbläsare så använd helst den senaste versionen av Chrome eller Firefox. Jitsi fungerar även på smarttelefoner via en app som heter Jitsi Meet (appen finns att hitta på Google Play och Apples App store: iOS och Android).

Det är bara att klicka på länken ovan för att delta i diskussionen. Ifall du använder dig av en smarttelefon så installera först appen varefter du klickar på länken.

Ifall du använder en dator kommer webbläsaren att fråga om du vill ge tjänsten rätt att använda mikrofon och kamera ifall du har mikrofon och kamera i din bordsdator eller bärbara dator. Klicka på tillåt. Sen väljer du ett namn åt dig själv och klickar på join meeting. Du har alltid möjlighet att stänga av mikrofon och kamera ifall du rör muspekaren längst ner till mitten av skärmen. Där hittar du ikoner för mikrofon och kamera och det är bara att klicka på ikonerna för att mute:a mikrofonen eller stänga av kameran.

I överlag är det rekommenderat att sätta mikrofonen på mute när du inte talar. Det är för att undvika rundgång i vilket fall mikrofonen plockar upp det ljud som kommer från högtalarna. Att stänga av kameran kan också vara bra ifall du har problem med internetuppkopplingen.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s