ÅGV & ViVas julfest 10.12

ÅGV:s och Vivas julfest är här igen! Åbo gröna vänster och Vihreä Vasemmisto vid Turun Yliopisto ordnar sin traditionella julfest torsdagen 10.12.

Festen brukar bestå av fritt umgänge och denna gång ordnas julfesten på distans via Zoom kl.18. Julfesten har låg tröskel och riktar sig åt studerande, kom med och lär känna andra rödgröna studeranden från båda universiteten. Julfesten ordnas som avkoppling för alla de aktiva i föreningen efter ett tungt år. Alla som är intresserade av vår verksamhet är såklart även de hjärtligt välkomna att bekanta sig!

Evenemanget håller principen för trygga rum och inga former av rasism, sexism, homo- eller transfobi, samt hat eller mobbning tillåts överhuvudtaget. Evenemanget är öppet för alla oavsett medlemskap eller inte!

Fb-event: https://www.facebook.com/events/390069045753524

Zoom-länk: https://utu.zoom.us/j/67355379496

Välkommen med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s