Vad vi har gjort Februari (ny styrelse bland annat)

Sedan vårt senaste möte beslöt vi att göra ett nytt försök med månadsinlägg istället för att göra ett långt årsinlägg i slutet av verksamhetsåret. I och med att den nya styrelsen valdes 15.2 har vi naturligtvis inte hunnit med särskilt mycket i Februari. Dock har vi ändå liksom alltid gjort saker och ting.

Till exempel var vi med och organiserade en kvinnodagsdemonstration tillsammans med många andra grupper och föreningar. Demonstrationen gick visserligen av stapeln i mars men vi tänkte i alla fall att vi kan skriva lite kort om det här. Vädret var inte det bästa men demonstrationen var ändå lyckad med många deltagare som trotsade regnet. Klicka här för en video på Instagram av oss när vi är ute och krossar sexismen!

Deadline för bidrag till Motborgarbladet nr.10 GENERATION har vi förlängt. Nya deadline är 14.4. Mera information angående bidrag kan du läsa här.

För det sista är du kanske intresserad av att veta vem som sitter i den nya styrelsen? Den informationen finns här i kontaktsidan men vi kan också skriva kort om det här.

Branko Lampi valdes för fjärde året i rad till ordförande, och Rosanna Fellman valdes till viceordförande för andra året i rad. Christoffer Steffansson valdes till kassör för andra året i rad, och Måns Vikström valdes till sekreterare. Valter Östberg valdes till övrig styrelsemedlem för andra året i rad, och Bianca Gräsbeck, Mats Nyman, Marius Kraufvelin samt Emma Andersson valdes till suppleanter.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s