ÅGV:s höststart imorgon!

Imorgon är ett ypperligt tillfälle för alla intresserade att bekanta sig med föreningen och vår verksamhet. Om inte annat så är det ett bra tillfälle att träffa och umgås med likasinnade människor. Vi gör inget speciellt förutom att sitta och diskutera med varandra, och kanske berätta lite om verksamheten ifall någon vill veta mera.

Vi kommer att vara i Portti (adr. Tavastgatan 7) från kl.19 framåt. Du hittar oss med hjälp av vår gröna flagga som vi kommer att ha på bordet.

Ifall du studerar i Åbo Akademi och är intresserad av att ställa upp i Kårvalet är detta också ett bra tillfälle att bekanta dig med grupperingen. Vårt ombud för valföreningen, och ordinarie representant i ÅAS -fullmäktige kommer att vara på plats.

Evenemanget på Facebook

Vi ses i Portti!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s