Motborgarbladet: ny deadline (30.4)

Hej! Jag hoppas att alla mår bra och följer regeringens riktlinjer i dessa coronatider. Eftersom i stort sett alla vårens evenemang har ställts in kommer årets Motborgarblad inte i vanlig ordning komma ut till första maj. Istället kommer vi att publicera ett urval av bidragen på ÅGVs hemsida och förhoppningsvis trycka upp den fysiska upplagan i början av hösten. Därför har vi nu förlängt deadlinen för bidrag till 30.4.

Årets tema är Antifascism och vi välkomnar alla typer av bidrag: texter (1-2 A4), illustrationer, dikter, serier, fotografier, et cetera. Det får vara allvarligt eller humoristiskt, så länge det relaterar till temat. Om du är intresserad får du gärna höra av dig på robin.isomaa(at)abo.fi.

Bidrag skickas in till samma adress. Ta hand om er,
Robin Isomaa, chefredaktör för Motborgarbladet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s