Våra kårvalskandidater och kårvalsdebatten 2019! (our kårval -candidates and a election debate)


Som många av er säkert redan har lagt märke till via våra kanaler på social media, så har ÅGV -grupperingen fyra fantastiska kandidater uppställda i Kårvalet. Undrar du vad kårvalet är? Läs mera om valet genom att klicka här, och om ÅGV -grupperingen genom att klicka här!

En närmare beskrivning av varje kandidat kommer att publiceras den här veckan, i första hand på Instagram och sedan på vår egen kårvalssida som kan användas för att följa valet. Datum för att rösta hittas på den sidan.

Obs, även att Åbo Akademis Studentkår håller en kårvalsdebatt nu på torsdag i Kåren (adr. Tavastgatan 22) kl.18-19. Två av våra kandidater kommer att vara närvarande. Det kommer även att vara möjligt att lyssna på alla fyra kandidater på en podcast episod som kommer att vara tillgänglig här på vår webbplats så snart som möjligt.

Debatten på Facebook

Här är kandidaterna:


Läs mera om kandidaterna genom att klicka här/Read more about the candidates by clicking here

Läs ÅGV -valföreningens kårvalsprogram genom att klicka här/Read the election programme of the ÅGV -election group by clicking here

Our kårval -candidates and the kårval -election debate 2019!

Scroll up to see the candidates

As many of you surely have already noticed via our channels on social media, the ÅGV -group have four fantastic candidates set up in Kårvalet (the Student Union elections). Are you wondering what Kårvalet is? Read more about the election by clicking here, and more about the ÅGV -group by clicking here!

A closer description of every candidate will be published this week, at first hand on Instagram and then on our own kårval -election page that can be used to follow the election. The dates for voting can be found in that page.

Do note that the Student Union of Åbo Akademi will have a kårval -debate now on Thursday (addr. Hämeenkatu 22) at 6-7pm. Two of our candidates will be present. It will also be possible to listen to all four candidates in a podcast episode that will be made available here on our webbsite as soon as possible. Do note however that the episode will be in Swedish.

The debate on Facebook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s